fin bild


skara, strömrömstad och göteborg!

                                                                                  hej hej!!!
i Måndags åkte jag och pappa till skara, resan gick bra ända till tönnebro då vart det tvärstopp i 2 timmar så vi stack och åt när vi kom tilbaka vare lika mkt trafik så vi svänge av vid hagsta och tog vägen mot ockelbo sän ner till örebro sän ner till skara vi var framme vi 11 på hotellet.
TISDAG: Idag åkte vi till strömstad det gick bra hotellet var jätte fin först hall sen kök sen badrum också var det ett vardags rum och ett sovrum vi hann bara vara inne på rumet ett tag sen gick vi ner och badade (det var bara jag som bada pappa kolla på) det var varmt i vattnet och bara jag där det var jätte skönt efter badet gick vi och åt en jättestor buffe´   med fisk, köttbullar, pankaka, kycklingspett, helgrillat och grönsaker till efterrätt var det jordgubbsgrädde med söndersmuladerkex och frukt på toppen det var jättegott!!
efter maten ggick vi till hamnen där var det jättestora båtar dom var jättefina sen gick vi till baren jag tog en alkoholfri drink den var jättegod den var med smak av hallon.jaa vi var även på saabs bilmuseum :)!
ONSDAG: Idag så åkte vi ifrån strömstad vi åkte ner till göteborg men innan det var vi till nordens ark det var jätte kul massa med djur kan lägga in lite bilder från resan sen :P!
TORSDAG: Idag var vi på universeum det var jätte roligt kände bara av lite med alargin annar var allting bra god mat till middag fiskgratäng med potatismos.
FREDAG: Idag åkte vi hem alltgick bra vi stannade och åt på burger king sen stannade vi vid tönnebro och tog en glass. sen åkte vi till klockaberget och hämta Ralle bror min sen till birsta och hanlade mat och hämta ,ina andra syskon  jocke och carro åkte hem och åt tackos :p!

söta!!


mysigt!!!!!!!!


sitter vid datrorn


RSS 2.0